KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Kahramanmaraş Fen Lisesi

MÜDÜRÜMÜZE VEDA

GÜLE GÜLE MÜDÜRÜMÜZ MEHMET ÇETİN

İlde eğitim adına adından çokça söz ettiren, getirildiği ilk andan itibaren Kahramanmaraş Fen Liselilerin gönlünde taht kuran Okul Müdürümüz Mehmet Çetin’in görev yeri değişikliğinden ötürü okulumuzun öğretmen ve öğrencileri tarafından 16 Mayıs Salı günü  Güle Güle Etkinliği düzenlendi. Etkinlik iki bölümden oluşmaktaydı: Önce öğretmenler odasında okul idaresi tarafından organize edilen pasta kesimi, akabinde müdür başyardımcımız  Celil Anatürk tarafından Mehmet Çetin’e plaket ve ödül belgesinin takdimi ve öğretmenler adına Mine Demir tarafından hediyesinin sunumu. Pasta kesimindeki Mehmet Çetin’in heyecan ve duygulu anları gözlerinden okunuyordu. Öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada “Kıymetli Arkadaşlarım, buradaki 7 yıllık süreçte hep el ele vererek birçok başarılara imza attık. Bu bir ekip işiydi. Biz, burada bir aile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinizden Allah razı olsun. Bana da haklarınızı helal edin.” dedi, helallik aldı. Etkinliğin ikinci bölümü okul konferans salonunda gerçekleştirildi.  Programı hazırlayan öğretmen Mine Demir’di. Okulun öğretmen ve öğrencilerinin duygu yüklü konuşmalarına mezun öğrencilerden video gösterileri ile tam destek geldi. Teknofest Roket Takımı’nın temsilcilerinden Eren Uruş ve Rüveyda Çetin, Mehmet Çetin’e verdikleri desteklerden ötürü teşekkürlerini dile getirdiler. Baba  Mehmet Çetin’e seslenen Rüveyda Çetin, herkese duygu dolu anlar yaşattı, hemen akabinde Mehmet Çetin’in KFL’deki 7 yıllık çalışma süreci kısa bir videoyla  tekrar gözler önüne serildi. Programın sonunda kürsüye geçen Mehmet Çetin, KFL’de çok heyecanlı bir 7 yıl geçirdiğini, proje ve etkinliklerle birlikte akademik bağlamda ilde hep ses getirdiklerini, pandemi ve deprem dönemiyle de okulun -psikososyal desteklerle- ilde başı hep çektiğini dile getirerek öğretmenlere teşekkürlerini dile getirdi. Öğrencilere ise ‘Sizler, bu ülkenin geleceğisiniz. Durmadan, yorulmadan koşmak yakışır sizlere. Heyecanınız ayrı da olsak yine benim heyecanım olacak. Yolunuz açık olsun. Hep takipçiniz olacağım.” dedi. Müdürümüz Mehmet Çetin’in konuşmasının sonunda kızı Rüveyda Çetin, öğrenciler adına teşekkür çiçeği sunarken Mehmet Çetin’in son karesi öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafları çektirmek oldu.

KFL’den EBS İl Başkanlığına uğurladığımız Müdürümüz Mehmet Çetin’e bizler de KFL Yayın Ekibi olarak “Güle güle!” derken yeni görevinde sağlık ve başarılı yıllar geçirmesini temenni ederiz.

18-05-202318-05-202318-05-202318-05-202318-05-202318-05-2023

Yayın: 18.05.2023 - Güncelleme: 22.05.2023 11:24 - Görüntülenme: 1348