KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Kahramanmaraş Fen Lisesi

FİLİSTİN’DE İNSAN OLMAK KONULU ŞİİR VE KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI SONUÇLANDI

Okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı ve Tarih Zümrelerinin iş birliği ile 2023’ten beri İsrail’in Filistin’e uyguladığı soykırıma dikkat çekmek ve bu bağlamda öğrencilerde “İnsan Sevgisi, merhamet ve yardımlaşma” konularında farkındalık uyandırmak; öğrencilerimizin duygu, düşünce ve hayallerini Türkçenin etkin gücüyle dile getirmelerine yardımcı olmak amaçlı düzenlenen “Filistin’de İnsan Olmak Konulu Şiir ve Kompozisyon Yazma Yarışması’nın Ödül Töreni duygulu ve heyecanlı geçti. Şiir ve kompozisyon dallarında düzenlenen yarışmaya kompozisyonda 40 eser, şiir dalında 20 eser katılmıştı. Şiir ve kompozisyon 1.si olan eserler sahipleri tarafından okundu ve büyük beğeni topladı. Ödül törenine katılan İHHA Sorumlusu, öğrencilere duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti. Bu yarışmada büyük emekleri olan okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mine Demir ile öğrencilerimize bizler de yayım ekibi olarak teşekkür ederiz.

20-12-202320-12-202320-12-2023

Yayın: 20.12.2023 - Güncelleme: 20.12.2023 14:55 - Görüntülenme: 239